Hlavní součástí firemní strategie je neustálé zlepšování kvality, flexibility, komplexnosti námi nabízených služeb v oblasti stravování a přístup ke klientům.
Víme, že mnoho společností nedbá na kvalitu pokrmů, proto je toto naše hlavní devíza. Vždy chceme vařit chutná jídla v dostatečně velkých porcích. Protože víme, že největší surovinový podíl námi vyráběných pokrmů tvoří maso (vepřové, hovězí, drůbeží, ryby a zvěřina). To jsou komodity, kterým věnujeme největší pozornost. Vybíráme jen ty nejlepší a nejspolehlivější České dodavatele. Suroviny máme vždy čerstvé a závozy jsou prováděny každý den.
Na trhu působíme od roku 1992 a v minulém roce jsme provedli rekonstrukci provozovny, ve které se pokrmy vyrábějí pomocí moderních technologií a moderními způsoby přípravy. Aktuálně disponujeme kapacitou na výrobu až 1500 jídel denně a o celý provoz firmy stará 18 zaměstnanců.
K provozovně patří i restaurace, kterou denně navštíví cca 300 zákazníků, z nichž většina se denně vrací, za což jsme velmi rádi a svědčí to o kvalitě našich pokrmů. Další naší provozovnou pro veřejnost je stylová restaurace u budějovického náměstí s názvem Karel IV., jejíž zákazníci mohou v době obědů využít rychlou denní menu nabídku, ale i klasický restaurační provoz.